erm... just wondering

saya tibe2 terfikir... umr berapa anak leh free diapers? kalau dh free diaper pastu pergi mall cthnya,muat ke depa nak duduk atas toilet bowl tu,guna toilet bowl duduk ke cangkung? em LG satu anak saya dh 6 bulan,so she poops A LOT lah sekali poop.....lps basuh taik die mmng sye akan mandi terus sbb geli badan rasa air terpercik..😭😂 ade tips x nak basuh berak baby like in a wiser way ....I gune shower ...nak tunduk bawah sgt paip.. ke u guys punye tnds mcm mana.. rasa nak renovate tnds bior selesa nak bilas bontot anak ni😂 ada terjumpa terjumpa alat pegang baby utk mandi n basuhberak TU tp mahal nok😂

1 Balas

Bila you and anak dah ready 😁 Dalam mall I bawa anak masuk family toilet. Ada toilet bowl khas untuk toddler. Rumah I ada toilet and shower room. Yang toilet tu ada paip rendah so senang la nak mencuci. Hehe sorry I pun tak sure nak suggest macam mana kat you 😅

3w ago

owhh means the paip is comfortable enough lah nak cuci ye... maybe die dh reti diri sndiri senang kot,skrng nak angkat2 sye dh lah berat 40kg jek. mintak nyawa nak angkat tiap Kali nak cebom budak 10kg ni