Menggunakan tandas

Akak2 yg berpengalaman semua, sy nk tnya. Klau usia kandungan dh masuk 29 minggu, boleh ke kita guna tnds cangkung? Atau tnds duduk je.

7 Balas

mcm sy xlepas nk guna tnds cangkung.. dr awl pregnant mmg nk tnds dduk.. smpaikn rumah ayh kt kg pn ayh renovate bt tnds dduk jgk utk kselesaan ank ble blik kg.. 🤭🥰 in sha Allah lpas bsalin nnti pn blik pntg kt umah parents.. 🌹🌹

Sy guna cangkung kalau kat uma. Tp kalau mbuang tu pyh sikit la nak cebok 😂 sampai kena duduk kat situ 😂😂 Kalau ada tnds duduk, sy prefer tandas duduk. Better

rumah sy ade tandas cangkung n duduk.. tp lebih selesa yg duduk... yg cangkung rase seram n susah nk cebok... lg 1 mcm tersembul keluar bwah tu... huhu....

klau ada pilihan ikut lh nk pkai yg mne, klau xde pilihan.. pkai je apa yg ada... mcm sy lgi suka tndas cangkung sbb dpt exercise otot pungung

Ikut selesa kita, saya memang suka je tandas duduk, tapi kalau takde choice cangkung je. Asalkan jangan sampai jatuh dah ler. Hati hati

ikut keselesaan puan. kalau saya, saya ok je cangkung cuma seriau sikit 😂

ikut la mne selesa.

1y ago

sbb ad yg kata kt sy, kandungan dh besar. mcm bahaya utk guna tnds cangkung