maaf lari topik sikit. tp nak tanya tips ♥️

i dr kecik mmng bdn flat..ade tips tak untuk besarkan breast yg mmng flat ni. tp ni lepas hamil dh besar sikit ,,cuma i want it to look fuller...ade tak puan2 yg dulunya aset x berapa besar n cantik terletak,,skrng dh ok sbb gune product like bust cream ke apa??or u amalkan mkn or minum apa2? tanya sbb nak sedapkan encik suami sendiri jugak😃dan penat. insecuure.haha

1 Balas

saya tak flat sangat tapi consider kecik jugak la. size cup pun A je. takde pakai cream apa. lepas bersalin jadi besar sikit sebab menyusu badan kot. dapat la merasa size B. anak dah hampir 2 tahun masih size yg sama. walaupun dulunya kecik tapi boleh susukan anak sampai skrg 😂 so terbesar naturally kot. maybe next mengandung kalau masih breastfeed makin besar? entoh le hahahah