First pregnancy

Saya test UPT positif seminggu sebelum haid, test line semakin hari semakin pekat. Skg saya lewat haid dah 2hari… biasa ke sakit2 cramp kat perut macam nak period? Dan ikutkan, berapa umur kandungan saya? Kalau di apps ni saya dah 4weeks++

3 Balas

8 TAHUN TTC WITH ENDOMETRIOSIS period dah lewat 10 hari.. buat test masa 7 hari lewat negative.. jadi malas nak cek lagi.. takut kecewa..

1y ago

Allahu Akhbar Aamiin Ya Rabb 🥹 terima kasih sis.. semoga doa yang baik itu berbalik pada sis jua Aamiin

tahniah sis.. first mmg akan cramp2 mcm nk period.. tp xde period pun.. mmg proses mcm tu..

1y ago

Baik sis, terima kasih 😊😊

ikut je apps.