Positif @ Negatif ?

Hari period saya belum tiba. Tapi saya tak sedap badan dan tekak dah mula loya dan mual. Cuba test upt dapat result ni. Agak agak saya pregnant tak ye ?

Positif @ Negatif ?
5 Balas

Nanti pergi klinik ye double check. Saya pun kabur masa check upt. Test masa tak lewat period pun. Sbb tak sedap badan, seminggu sakit perut. Check naik double. Tapi takut sbb belum lewat period lagi. Kkdng orang kata nak period pun dia jadi subur. Lepas lewat period seminggu terus saya pergi klinik check urin nk double confirm.

3mo ago

Tahniah sis 🥰..itulah perut saya pun sakit ni.badan demam.

Upt sy pun kbur tapi sy folow up upt di klinik semula pda esok nya..sy bgtau diorg upt sy double line tp samar so sy nk Double cek kalau2 pregnant..alhmdulilah esok tu upt memang positif 9weeks dh..pdahal bulan 4 tu sy masih haid skrg dh 12weeks 6hari

3mo ago

Bulan 5 sy xhaid 26/5 sy upt sendiri d umah..27/5 sy upt di klinik..sy jdi simptom demam teruk pening mual2 sbbtu sy upt..lepas upt d rumah tu malam sy ad turun darah 1x darah cair bnyak juga..xtahu la knpa..tapi masa upt 27/5 depa siap scan kndungan ok je..

Saya haritu pon kabur juga. Tapi bila check kat klinik. Scan dah 9weeks. Sekarang dah nak masuk 16weeks dah. Pi lar klinik check. Tapi saya haritu. Lepas 2bulan tak datang period.

saya juga dapat yang kabur mcm ni semalam.

3mo ago

belum. plus sy puny kitaran haid xteratur

Kalau pregnant update nanti sis