Opt negative atau positive

Saya test opk, kalau untuk sekarang ni dah boleh start BD dengan husband ke ?

Opt negative atau positive
6 Balas

opk ni -ve lagi awak . kalau +ve sama ada dua dua line sama pekat ataupun line depan lagi terang dari line belakang tapi awak punya ni dah hampir +ve so boleh je terus bd lagi elok hehehe . semoga ada rezeki awak untuk cycle kalini amin . ❤️

2y ago

Setuju.. kena sama merah / lagi merah drpd yg sebelah.

Dah boleh awk. Selang Sehari tau bd and pd opk test yg line T yg paling terang tu waktu subur awk sebenar2 nya

2y ago

okay paham awak .. sebab ikut pengiraan ni baru cd10 ..

boleh , sebab opk dah positive. air mani tahan 3 hari dalam rahim sebelum air mani mati

2y ago

baik awakkkk

dah boleh BD 3 hari turut smpai line takterang balik.

Tggu apa lg...dh boleh try tuu

2y ago

okiee... sebab saya first time guna opk.. tak sure ni positive or negative. thankyouu

positive