Awal kehamilan boleh tak minum air kelapa?

Saya teringin sangat nak minum air kelapa

7 Balas

kalau awl2 pregy seeloknya elakkn .. sy ggur y first sbb mnum air kelapa .. hrini minum sakit2 prut, esok ya trus keluar seketul .. tp klu teringin, boleh minum dlm kuantiti y sdkit .. 😊

1y ago

Sbnrnye bukan sis gugur sbb air kepala, actually sis mgkin mmg dah diambang miscarriage, atau mmg janin tu xjdi.. So bila sis minum air kelapa.. Air kelapa tu y membantu utk pengaliran darah sis dgn baik, xpe.. InsyaAllah nanti Allah ganti dgn y lebih baik 🤗