Betul ka demam panas semasa 38 minggu ada risiko anak autisme

Saya teringin nk tahu sbb ramai ckp saya demam boleh mnyebabkan anak lahir ada autisme

2 Balas

adoi la. yg awak perlu percaya cakap ramai org tu dh kenapa? yg ramai2 tu semua doctor yg rawat awak ke? memandai je nak predict anak awak jadi apa. dari awak dok percaya cakap ramai org tu baik awak banyak kan membaca jadi awak boleh tau dn kenal pasti autisme tu mcm mana.

...... Hebat ye yang "ramai" tu, boleh predict masa depan anak awak. Abaikan. Baca dan fahami dengan mendalam pasal autisme ni.

1y ago

Terima kasih lega sikit saya rasa