Mengidam 😭😭😭

Saya teringin nk makan samyang carbonara 😭😭😭😭😭😭 boleh tk mengandung mkn pedas 😭😭😭😭😭 help #bantusharing

16 Balas

Sy setiap bulan kdg2 stiap 2 minggu mesti terliur nk mkn samyang carbonara mse preggy.. Tp mesti standby susu kt tepi.. Balas balik dgn bnda manis. Susu saje pun dh memadai.. bnda manis lain kang jd gdm pulak haha. Alhamdulillah tkde pape.. baby dh selamat lahir & skrg 5 bln lbih dh still makan kdg2 even mnyusu..