Hebatnya kuasa Allah

Saya terfikir sesuatu. Roh ditiupkan pada janin berusia 4 bulan (14-17 minggu) tapi janin boleh bergerak seperti bernyawa sebelum 4 bulan! Hebatnya kuasa Allah!! Korang ada terfikir tak?

3 Balas

betul sy keguguran 7minggu bln april thn ni sblm tu mmg terasa pergerakan.. alhamdulillah and skrg hamil lagi dah masuk 5 minggu

2y ago

Alhamdulillah, Syukur Alhamdulillah

yup,sy selalu tonton youtube cmne kejadian manusia..subhanaallah cantik ciptaan allah..

Subhanallah