kencing tak lawaa

saya tengah pregnant 5 minggu dan sedang berpuasa. Lepastu hari ni baru jadi kencing tak lawas. Nak kencing tapi bila kencing keluar sikit dah. sahur tadi memang kurang minum air sbb rasa nak muntah. Tak tahu patut atau tak buka puasa😭

3 Balas

kalau blh jangan paksa awal trimester ni ..baby perlu nutrien yg ckup...ksian dia kelaparan dlm perut tu 😭

Sy tak puasa sejak upt positive . Masa ni waktu sgt2 penting utk perkembangan otak janin.

Better berbuka je sis. Takut menyiksa diri sis dgn kandungan lak