sakit gigi

Saya tengah pregnant 30week,setahu sy 3rd trimester tak boleh buat tampalan dan cabutan gigi,so ade ape2 petua tak untuk kurangkan sakit gigi

2 Balas

Jgn buat kesimpulan sebelum sis jumpa dentist. Kadang2 ada je doc pakar boleh selesaikan masalah gigi walaupun 1st atau 3rd trimester. Kena jumpa doc dulu la,free ja kalau klinik pergigian kerajaan.

boleh rujuk doctor..sy penah cabut gg masa awal kehamilan..doktor lbih arif pasal bnda ni😊