Perut mengeras

Hi! Saya tengah pregnant 26 weeks, nak tanya is it normal that perut akan mengeras tiap kali saya duduk lama or buat kerja rumah sikit. Mengeras yang lama sampai pinggang and belakang pun terasa. #pregnancy #advicepls #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Saya pon macam tu. Normal sbab penat sgat. Kena berehat. Tak perlu dah buat kerja kerja berat. Sakit belakang tu biasalah sbab bahagian depan dah berat so malam nak tidur support belakang badan dgan bantal sambil bahagian depan peluk bantal yg lain. Cari posisi yg selesa.

to normal ibu,to namanya baby tiada ruang nk bergerak,so usap2 die