Anak berbinkan bapa

Saya tengah mengandung 4 bulan. saya belum berkahwin lagi,macam mana saya nak anak saya berbinkan suami saya (tunang saya),saya taknak anak saya berbinkan abdul dan sebagainya,saya nak anak saya berbinkan bapa kandung dia. apa tindakan yang saya boleh buat ya,saya kena kahwin terus atau pun melahirkan bayi ni dulu baru boleh berbinkan anak ni dengan nama tunang saya,mohon jawapan dan pencerahan. terima kasih 🙏#firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

18 Balas

Puan sila ke pejabat agama dan JPN tanye procedure dia.. and status anak puan ya 👌🌹 sebabnya masalah ni berat... semoga dipermudahkan urusan.❤️.. lagi awal pergi consult lagi bagus puan ❤️