Anak berbinkan bapa

Saya tengah mengandung 4 bulan. saya belum berkahwin lagi,macam mana saya nak anak saya berbinkan suami saya (tunang saya),saya taknak anak saya berbinkan abdul dan sebagainya,saya nak anak saya berbinkan bapa kandung dia. apa tindakan yang saya boleh buat ya,saya kena kahwin terus atau pun melahirkan bayi ni dulu baru boleh berbinkan anak ni dengan nama tunang saya,mohon jawapan dan pencerahan. terima kasih 🙏#firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

18 Balas

Refer pej agama, JGN tanya kt sini. Ada yg kata boleh ada yg kata tk boleh. Buat awak confuse je, klu terikut kata yg salah, dh menambah kn dosa dan masalah pd anak kelak. Terus tnya pd pej agama senang, mereka lebih arif. Sini bukan tmpt nya, TOLONGGG saya minta tlg refer pd pej agama ye. Sbb awak nk kawen tu pun kena hntr borg dkt pej agama kn, jd terus je tnya. Apa hukum nya, apa process nya. Semoga urusan awak dipermudahkan 🫶🏻