ADA TAK MUMMIES YG TRAUMA NK BERAK LEPAS BERSALIN?

saya takut nk berak, pastuu smnggu jugak baru rasa nak berak.. then sayaa berak sikit je, tak berani nak teran.. maybe kluar tak habis kot then skrg bontot saya mcm lukaa sbb setiap kali nk berak rasa pedih and saya tgok ada darah.. mummies ada tips tak?

1 Balas

try beli dekat farmasi ubat sembelit lactulose , dia cairkan najis kita . Jadi kita mudah nak berak dan tak sakit . Saya pun makan ubat tu , kalau tak seksa nak membuang nyaaa 😂 berair berair mata 😂

1y ago

woahh, okayy thankyou for the sharing.. later kena beli , ye betul menangisss nak berak 🥹