Preggy 12w4d

Saya takde consume apa apa ubat vitamin tkpe ke ? Folic acid obimin semua saya tak mkn apa apa .. boleh ke tidak

4 Balas

Sy belajar dr pengalaman sy dulu.. Sy mmg akan consume vitamins sbb badan kita tak smaaaa.. Standby kalau nak kandungan tu baik, jangan harapkan vit KK Jer. Buat masa 1st tu baik consume sy, anak pertama gugur sbb tak makan sayur tak jaga makan tak makan vit sbb taksmua bdn ibu sama apa apa pun doaaaaa jangn lupa tau. Kalau rzeki Tuhan tu mmg utk kita macamne skli pun mmg akan mlik kitaaa apa paa pun makan je vit demi anak

Memang tak nak makan obimin atau tak boleh nak telan pil besar bapak nak mampus tu?🤣🤣🤣🤣. Saya suggest consume prenatal vitamin jenis syrup. Salus floradix, harga agak m40 rm170 satu bottle.

sepatutnya kena makan. cuba awak minta pendapat doctor awak macam mana.. awak pergi checkup baby takkan doctor takde bagi ubat?

2w ago

Tkde

Hal2 macam ni awak kena duduk bincang dengan doktor. Doktor yang lagi tahu tahap kesihatan awak macam mana.