Normal ke 6 minggu perut tak rasa pape?

Saya tak scan lagi baby sbb Dr kata kalau scan awal takut kecik lagi tak nampak pape.. Minggu depan baru bole scan nak tau baby ada dalam rahim ke luar rahim so nak tunggu minggu depan tu rasa lamanyaa 😆 Pastu kadang rse cramp je perut.. Pastu tak rasa.. Yela ni anak first kan.. Takde pengalaman hu³

1 Balas

Normal sis. 6 minggu tu awal lagi. Yang penting jaga pergerakan, jaga makan semua. Awal kehamilan ni fasa fragile. Macam macam boleh jadi.

2y ago

owh oke².. Thank u dear❤️