Nak cuba minum susu kambing tpy risau .

Saya tak pernah minum susu kambing sebb saya tak suka bau kambing..saya baca susu kambing bagus untuk ibu hamil.saya nak cuba minum tapi rasa risau takot tak sesuai.saya dah beli susu wildan...adakah sesiapa disini pernah dapat kesan buruk sebb minum susu kambing?

1 Balas

Kalau tak mampu, tak perlu paksa diri. Minum susu biasa je susu tepung biasa ni dr sy sarankan. Boleh minum susu everyday, fernleaf family