Nak tanya kenapa yaa kepala rasa pening loya demam semua ada

Saya tak check lagi pregnant test datang period 18/11 last period 20/21 tak silap lupa dah tapi sekarang kenapa rasa simtomps² smoa tu ada nak g check rasa awai lagi bole bantu saya tak ?bole ka saya terus check atau tunggu lagi 2mggu ?dan bila rasa simtomps² macam loya,pening,demam air apa yang bagus mandi sebab nyaa saya mandi suam urat sendi xsakit smoa tp still rasa seram sejuk ,sblom niy makan panadol keluar peluh semua saya mandi air sejuk suhu lagi turun niy mandi air suam suhu naik bantu kejap mommy² ?#pleasehelp

8 Balas

cuba la check. baru awak tau.