Assalammualaikum Ibu²

Saya Tak Ada Pengalaman... Normal ke kekadang fikiran ni selalu fikir bukan² contoh nya macam saya ni terlalu fikirkan risau keadaan bayi dalam perut.. Kalau boleh di katakan hari² fikirkan hal bukan².. Macam mana bayi kedudukan dia.. Macam mana nak hilangkan rasa risau Dan berfikiran bukan²..

1 Balas

smela saya sis. apa sy buat; 1. elakkn baca apa2 accident melibatkan baby. 2. bykkn brborak dgn baby. happy bila dia gerk2 3. slalu survey brang baby & tye baby, ske wrne ape, nk design mcm mne. anything yg boleh buatkn sy xtrlalu risau