hamil 8 minggu kantung baby belum nampak lagi...ada sesiapa k macam masalah saya nie...

Hellow...selamat petang mommy sekalian...saya dah hamil 8 minggu...tapi petang tadi pg jumpa doctor nak scan mau nampak perkembangan baby dlm rahim..tapi kantung baby belum nampak lg...

1 Balas

kantung ke janin sis . pastikn balik . sbb klau preggy nmpk kantung 8week tu . klau xnmpk bkn preggy tu sis . 8week tu janin yg blom nmpk lg sis .