Susu HL Berperisa / Original lagi bagus?

Saya susah sikit nak telan susu original, Kena berperisa jugak baru boleh, TAPI boleh ke ? Ada tak mommy yang Minum susu HL ? #firstbaby #pregnancy #ingintahu

Susu HL Berperisa / Original lagi bagus?GIF
5 Balas

seeloknya yg low kalori dan takde perisa.nnti sangkut gula susah.kalau tkblh telan susu makan pil calcium

alhamdulillah....sy minum yg original..takut yg berperisa sb tu kan manis😊

Tak boleh telan susu, boleh mkn pil kalsium boleh beli di farmasi

sy minum susu berperisa tu selang seli dgn lowfat

elakkan susu yang berperisa sebab tinggi gula