Stress dengan suami asyik mengantuk

Saya suri rumah jaga anak 24 jam. Bila laki balik kerja uruskan diri pastu tidur. Saya pun biarkan je sebab kesian laki letih kerja. Tapi bila hari2 burn out juga uruskan anak sorang2. Kadang tu saya biar laki tidur 3,4 jam pastu kejut tolong tengokkan anak. Dia still mengantuk tersengguk sengguk mcm tak tidur setahun. Hari cuti pun sama. Kita pun penat nak baring nak makan dgn tenang pun susah. Hari2 stress, takda waktu nak me time langsung. Saje nak luah tu je yg mampu 😔

3 Balas

hari cuti biar dia uruskan ank dlu..lepas settle sume awk pn dah dpt rehat baru suh suami rehat plak.kdg keje umh mmg kena ada kerjasama bt..bg bahagian sikit2

Slow talk dgn suami bincang baik ada give n take

try ckp kt suami apa yg sis nak luahkan