Ingin Tahu

Saya sudah miss miscarriage pada pagi 24.1. So skrg saya tgh mjalani pantang.. So nak tanya.. Biasanya brapa bln o minggu yg paling tbaik utk saya mjalani pantang slepas gugur?

4 Balas

Ya kak.. Tapi masalhnya. Masa doctor check hari tu.. Baby x ada jantung... Biasanya kalau sudah 3 bln lebih.. Baby dah ada jantung. Tapi yg ini mmg x ada doctor kata. N saya pun dah bleeding time tu.. Mungkin bukan rezeki saya.. X apa.. Cukup sudah ada anugerah Tuhan 2 org puteri hati saya......kira bersyukur juga..

sy aritu gugur 7w... pantang 40hari. klau kerja, slalu pkai stokin n mkn bwk bekal (makanan pantang), n selalu mandi air panas. myak panas slalu sapu pg n petang lepas mandi.

5y ago

Oo.. Sama dgn saya.. Saya pun pantang sampai 40 hari

biasa 2 minggu je pantang

Gugur berapa bulan?

5y ago

Ok...10q kak