Baby kurang gerak start 28week

hi saya sudah 28week . dh kena start kira gerakkan baby . tapi baby saya gerak jarang sngat . ada tak mummy yg lain pengalaman mcm ni ? nurse kata bahaya kena rujuk hospital bila check jantung baby semua ok . cuma gerakkan kurang

Baby kurang gerak start 28week
7 Balas

Ada tips juga kalau nak rasa gerakan baby, awak boleh baring mengering ke kanan atau ke kiri. Cuba 15-30 minit.

2y ago

haa betul baru tadi cuba . bru dia gerak2 tu pon lembut je . hihi mng dia kuat tido rasanya