Baby kurang gerak start 28week

hi saya sudah 28week . dh kena start kira gerakkan baby . tapi baby saya gerak jarang sngat . ada tak mummy yg lain pengalaman mcm ni ? nurse kata bahaya kena rujuk hospital bila check jantung baby semua ok . cuma gerakkan kurang

Baby kurang gerak start 28week
7 Balas

Sy mula2 start kira ritu ok je gerakn baby, sng nk kira, tp 2 hri ni sgt susah kira lg2 baby sy tgh breech dia bnyk bgerak ke blkg je jd sy cnfius tu gerakan dia ke bkn. Kkdg smpai terasa dia sentuh tmpt berak pun ada. Risau jgk.