23weeks, first pregnancy

Saya start rasa baby tendang masa baby 13w, kerap dan sangat sangat aktif, sampai sekarang. Sehari dua ni baby saya kurang gerak, gerak manja manja. Selalunya baby dari pagi sampai tengah malam akan tendang, timbul, pusing pusing badan dia. Saya jadi risau bila baby kurang gerak tak macam selalu. Bila saya gosok perut baru dia gerak tu pun respon sekali je. Normal ke? #firstbaby #ingintahu

5 Balas

kalau 6bulan kena rajinkan ajak baby berbual usap perut setiap hari .. pagi petang malam baru baby ada tindak balas