Selera mkn hilang,Mental xkuat😢

Saya start alahan 6week skang baru 7week.. perut lapar pedih sangat tp xde selera nk mkn..gagah boleh telan buah2 je..tu pon mkn keluar balik..kadang2 mental xkuat nangis sorang2..kadang lepas muntah pon nangis😢..1 keje ape pon xboleh buat sbb rasa loya 24 jam.. harap sangat alahan ni cepat hilang...#1stimemom

7 Balas

Sy pom mcm sis mse 6weeks dh start alahan yg trok.. Smpai kne warded.. Penangan dy smpai 18weeks.. N pom skrg dh 30weeks still ad Loya tp xmntah.. Payau mlut.. Air liur menceceh je kuar.. Hmm

3y ago

Aamiin 🤲😊