Rasa Taknak Kerja Ketika Mengandung

Saya sorang aje ke sejak mengandung ni rasa alahai tak sukanya pergi kerja. Rasa nak berehat kat rumah je. Pagi-pagi bangun nak pergi kerja rasa macam dipaksa-paksa pulak. Rasa lemau je bila kat ofis. Tapi mengenangkan kalau tak kerja nanti takde gaji, paksakan jugak diri pergi kerja.

23 Balas

I feeeel youuuuuu sis

SAMA 😂

Same la sis. Sy ni pegi gelap, balik gelap. Haih. Xropa orang dh rase. Tp mengenangkan nk duit sndri, terpksa lah. Gaji suami cukup. Tp nk melebih tu xdapek lah. So selagi larat, sihat ni, kena la kerja. Dpt la tolong mana sikit