Boleh share cara turunkan gula

Saya skrg gdm n hb low.. Boleh suggest apa aap x yg blh sy mkn or mnum #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

2 Balas

Hai sis, boleh Google makanan utk moms preggy. Selain drp tersenarai tak boleh mkn/elakkan. Nak nmpk berkesan kena bersenam 15-30min setiap hari. Boleh cari di YouTube senaman ibu mengandung. Senaman ringan sgt. Tapi kalau xboleh kena stop setakat mana mampu.

pn boleh cuba OMBA sbb OMBA dia control both GDM n HB 🤗 alhamdullillah sy sampai skrg amalkan minum nufiya 🤗 boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/omba