Bersama suami

Saya skrg dh 38w tapi xda sebarang tanda nk bersalin pon , saya banyak baca yg kalau bersama suami boleh cepatkan proses bersalin sbb akan ada contraction . Persoalan saya kt sini betul ka lepas bersama tu akan rasa sakit atau keluar darah ka . Saya first time jd saya xtahu. Yg ada pngalaman pls share tq.

1 Balas

dik.. apa yg adik baca tu betul jgk.. bersama suami juga salah satu cara mudah beranak.. tp kena rajin tny misi jgk & bnyk membaca.. tips lain bnyk lg nk mudah buka jln.. amal surah maryam.. rajin² aktifkan diri bergerak berjln sana sini.. amalkan senaman untuk ibu preggy nk mudah bersalin.. doa lah pada Allah minta selamat pnjg umur ibu & anak.. rajin² berckp dgn baby bg kluar dgn mudah..