Hi mommy..

Sy dah trmester akhir.org cakap kalau bersama suami,buang dalam tu jadi natural induce.. cepatkan bukaan rahim.ada baca lepas bersama nanti sakit perut la apa.kalau suami dh buang dalam tapi xrasa sakit ke apa tu tandanya xberkesan ke😂soalan macam pelik sikit,xlarat nak bawak perut dah..rasa nak bersalin cepat2 je,senaman apa semua dah buat tapi xda contraction #firstbaby#firstmom

2 Balas

takda la tak berkesan tapi baby takmau keluar lagi lah tu. saya haritu, lepas bersama terus pecah air ketuban, esok pagi tu dh beranak 😆

1y ago

haha..sakit xperut... sy dah kerap bsama..tapi xda pulak keluar darah ke apa..siap aktif pusing2 dalam rumah😬

maaf kalau tersilap, rasanya kalau tak sakit tuh takda la sbb tak berkesan ke apa, maybe baby mmg tamau keluar lagi kot. 😅 .