baby gerak

Saya skrg da 18 minggu 6 hari ..tp x rasa bby gerak ,sebenarnye bby gerak berapa minggu?

32 Balas

Baby sudah bergerak seawal trimester 1st lg. Xingt week berapa. Sy bc artikel. Cuma kita blm rasa sbb size dia kecil. Merasai pergerakan bayi pada minggu ke berapa tu bergantung pd badan ibu dan anak masing2. X sama setiap org dan setiap anak. Kebiasaannya, anak 1st ni lmbt sikit kita dpt rasa. Mcm sy ank 1st, 22minggu baru mula rasa. Jelas pd minggu ke 26