baby gerak

Saya skrg da 18 minggu 6 hari ..tp x rasa bby gerak ,sebenarnye bby gerak berapa minggu?

32 Balas

sy 17 ke 18w dh rasa. memula tak tau. lps baca dlm group ni and penerangan doc baru sy tau yg rasa mcm berdenyut tu baby bergerak @ kick

Kdg baby dh gerak tp ibu belum dapat Rasa sebab ruang dlm perut Masih Luas. Jgn rsau, Ada org cpt, Ada org lambat Rasa pergerakan tu

kalau bb first/perut tebal, mmg lambat sikit rasa pergerakan. bb dh gerak tu, cuma mommy nya tk rasa 😅

Baby saya gerak aktif masa 20weeks.. Ni sekarang 24weeks lagi aktif. Semoga sis dan baby sihat ya

Saya 10weeks dah rasa macam ada bola² gerak bawah pusat selalu pulak tu, normal ke?

Sy 17w mcm ade rase sikit tp xkerapla xnmpk sbb perut sy buncit je lebih kot

sy 16minggu dah rase die gerak....skrg dah 20minggu lagi kuat die gerak

saya 20week ada gerak sis..sekarang dah 27 week 4day baby girl.

sya rasa bby gerak mula 20weeks...nti sis akn rasalh tu

Sy nk masuk 20 mggu br terasa baby gerak... Anak first