Overdue

Saya skrg 39w..tak ada tanda utk bersalin.. Selalu nya doktor bagi bape hari ye sebelum serah diri??

2 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain blh kongsikan di sini ya🤗

Ank first klua ngam2 due dye.. mse tue kk da bg tarikh lbh smggu da.. jgn rsau.. inshaallah xde ape2 tue... klu baby ngn ibu ok xde ape tue...