single mother

saya single mother dan tiada surat nikah, dan akan bersalin. jika saya mahu bersalin di hospital kerajaan, semasa discharge, boleh tak pasangan/BF saya yg tolong uruskan urusan discharge jika sudah ada report polis mengatakan yg saya akan bersalin di hospital sekian2.. maksud saya, perlu lagi ke hospital call waris saya jika BF saya dan saya mahu bertanggungjawab sepenuhnya untuk kelahiran baby nanti.

2 Balas

tetap xboleh...sbb u nanti dalam pengawasan jkm dan pejabat agama....waris ibu/ayah/adik beradik sahaja yg dibenarkn wakil...selain itu tidak dibenarkn.....

xboleh. waris saje yg dibenarkan utk discharge. unless u non muslim. tu bf je. bukan keluarga.