Single mother status

Mom nk tnya klw single mother status (maykad), besalin kt hospital kerajaan adakah caj bayaran seperti bukan warganegara #seriusnanya

4 Balas

sama je byaran selagi kte ni warganegara Malaysia..Sy pn single parents..due 20.10..ada jugak tnye pd org yg pgalaman..byaran tetap sama.. cuma mcm kes single parents,discaj nti kena ada waris ..

2y ago

bayaran skg rm brpe ya utk bersalin normal dan pembedahan?

awk dh bersalin ke? macam mana urusan masa discharge kena ada parents jugak ke?

2y ago

Ye kne ada parents sbb sblm nk discaj kne g jumpa sosial dlu mean jkm

yg membezakan adalah status warganegara, bukan single parent atau tak..

Aamiin..semoga urusan kte dipermudahkan.. due sis bila

2y ago

due sy sis 29.10 ni 😊😊😊