Tanda awal kehamilan

Saya sering rasa kejang perut dalam tempoh 1minggu lebih nii.. Period akan datang 14/4 ni. Tapi pada 8/4 lepas sya ada pendarahan tapi sedikit dan cair. Saya kerap pening kepala dan tulang belakang sakit. Adakah ini tanda2 kehamilan? sbb saya kurang tahu saya penrah keguguran 2 kali jadi sya kurang pasti. Minta kepastian. Thank you

1 Balas

Dah try buat urine test x? Tu mcm dah tanda2, https://my.theasianparent.com/anda-mempunyai-tanda-tanda-ini-anda-mungkin-hamil/.. Klu was2 jgk, jumpa doc n sahkan 😁

5y ago

Tq sdh tapi x nampak. Tapi belum jumpa doc lagi lah