Jantung x berkelip

Saya septutnye 11 week dh buat scan dekt kk xnmpk jntung , refer ke hospital pun sama , dr suruh dtg another 2-3 weeks before abortion , sebelum ni scan 8 week nmpk jntung … ad ke kmungkinn ttbe bole normal semula?

4 Balas

awak check kat klinik lain. ada terbaca kes macamni. nurse kk bising tanya betul ke pregnant kenapa scan tak nampak apa, degupan jantung pun takde, kesian sis tu. dia pergi check kat klinik lain okay je ada. mujurlah tak terus percaya & proceed abortion. check klinik lain untuk double confirm ya sis. semoga baik baik saje

saya sampai refer hosp.. sbb kk scan xnampak kantung.. saya terus ke emergency cek, doc xnampak juga.. doc refer pakar. msok labour room scan then doc pakar bising marah doc kt emergency xnampak kantung.. lega hati saya bila doc pakar tunjuk kantung bby ❤ doc pakar scan baru 6 week..

7mo ago

In sya allah awak punya kandungan baik2 shj … sy hrini refer balik hospital sebb da start ad bleeding , repeat scan still kantung n bby dlm keadaan baik tp nadi masih xde .. if x jatuh sendiri janin tu , 12/3 sy kene d&c … semoga esok mlm nifsu syaaban , doa2 sy dikabulkan

Sama dngn saya,,p hospital pon sama,,doc bg 2minggu,,pastu semalam ada spotting kelua sikit ,,hari ni pon ada sikit,,pastu xada apa pon,,hanya berserah je mampu

7mo ago

Sy da start bleeding n refer hospital balik , scan kantung n bby still ok n ada cuma masih xnmpak jntung

Through hearing pun tak dengar ke awak?

7mo ago

Sy pun xpasti dy buat yg tu ke x , tp dy tunjuk xnmpk jntung