apa yang boleh dimakan untuk elak dari lapar

saya sentiasa lapar dan tak pernah kenyang..tapi jika saya makan ..saya akan muntah ..

1 Balas

Saya masa 1st trimester sama macam puan. Saya cuma makan cereal, susu, roti & buah je. Itu pun kadang keluar semula. Untuk elak loya & muntah tu mungkin puan boleh cuba kemam gula2. Harap membantu😊

3y ago

Boleh tapi setakat untuk hilangkan loya tu jelah. Biasanya dr tak galakkan makan asam sebab banyak pengawet. Mungkin puan boleh tukar kepada buahan yang masam macam mangga muda ke😁