Baby Merdeka & Jaundice

Saya selamat bersalin baby merdeka . Due 9/9 tp dia nak keluar awal . Baby jaundice tapi susu badan tak keluar sangat . Susu formula apa yg sesuai untuk newborn yg jaundice. Mohon pendapat ibu semua 😢 #firstmom #seriusnanya

17 Balas

ade yg ckp lactogen.. S26.. mcm2.. yg pentg klu nk cbe susu formula kne try n error.. ssuai dgn anak org blum tentu ssuai ngn anak kte.. baby sye tyme lahir sye bg fm sme je prolonged jaundice jgak..