naik moto

Saya selalu naik moto waktu pergi da balik kerja.. almost jauh jgk jarak nya .. putrajaya gombak.. hamil 5w .. bole jd janin akn effect x.. sapa ibu2 yg sama pgalman mcm sy bole share x ..

14 Balas

Hati2 sis. Mudah2an allah menjaga sis & kandungan jika itu pengangkutan terbaik utk sis bergerak nencari rezeki

5y ago

Aamiin

Awal awal ni ok sis. Masuk trimester ke3, sakit bontot duduk lama atas moto sbb jarak jauh. Nak nangis rasa..

xde masalah sis. cuma kene berhati2. jgn langgar lubang.

In shaa Allah xd ppe..berhati² je.semoga dipermudahkan