16week

Saya selalu minum air tebu, tpi bukan pati yg pekat la, cair sikit. tpi ramai kta air tebu tajam dn sebagainya. Sya minum okey je tkde masalah. "Umur bru 18thun"

21 Balas

Kalau nak tau,gula tu dari air tebu lah..jangan minum gula kalau tak nak hari2 berjarum..

Sya kalau minum air tebu . Tk boleh berjalan teruss . Urat kaki terasa dicucuk2 jarum.

Nak makan minum boleh, tapi jangan berlebihan kalau tak nanti memudaratkan.

Nak minum atau mkn berhati2. Kdg benda kecik2 ni kita tak tahu

Boleh je. Tapi tebu gula tinggi. Jangan selalu sangat minum.

Sy mnm steguk pn dah trn drah mcm air paip

Badan org lain lain sis. 😊 tak sama .

Berani jgk awk mnum..sy xsntuh tebu

Yg nie sy x pasti pula

Terpulang..