Tanda awal kehamilan

Saya selalu dengar dari orang sekeliling saya salah satu tanda² hamil adalah keluar tompokan darah seperti haid. Saya sedang hamil 5minggu anak pertama tp sy tidak keluar tompokan darah seperti yg diberitahu. Adakah itu normal? Walaubagaimanapun saya masih mengalami tanda² awal kehamilan yg lain seperti sakit payudara, sakit perut seperti datang bulan.

7 Balas

Itu normal sis.. Slh satu tanda.. Alhamdulilah xde..pglmn sy dlu awl pregnant n ptghn ade bleeding..😅