Tak period seminggu lewat

Hello. Saya sekarang tgh risau 😅 Anak saya baru 6 bulan. Tapi bulan ni saya lewat period dah seminggu. Takut nak test upt. Saya merancang dgn gunakan kondom. Tak makan pil perancang sbb rambut gugur teruk. Saya bersama pun bukan waktu subur saya (guna test opk). Risaunyaaa kalau lekat. Ada cara tak nak turunkan darah period?

4 Balas

Ermmm.. pendapat saya, better tunggu next period cycle. Susukan anak sepenuhnya ke?

8mo ago

Anak saya fully formula