Pengalaman pregn

Saya sekarang pregn anak ke 4.skrg 27 weeks..Tiga yg sebelum ni semua boy..Scan 20 minggu Dr kata boy jugak..Tp pengalaman pregn yg ke 4 ni berbeza sgt..Klau pregn sblm ni suka makan masam,cergas,x suka make up sbb x bleh bau alatan make up..jerawat naik byk dibahagian dada dan belakang..perut mmg lonjong ke depan..gerakan baby aktif. Tp preg yg ni suka mkn manis,lemah jer x cergas sbb berat kat perut dan punggung,suka sangat make up..duk rumahpun mesti make up walaupun suami xde kat rumah hahaha..perut sama jer lonjong..tido hanya bleh mengereng ke kanan jer..gerakan baby lembut jer...x suka masuk dapur alahai..Ada x pengalaman korang lebih kurang dengan saya...Adakah pembawakan baby tu menentukan jantina baby..Saya x kisahpun dapat boboy kuasa 4..tp pembawakan tu agak lain..

2 Balas

Akak ngandung ank pertama dgn kedua mmg suka mkn masam..makeup tu biasa2 je lah sbb time tu mmg bekerja.tido mmg ngereng sebelah kiri..ank no 3 ppuan..mmg suka makan manis2..tak makeup sbb dah tak kerja 🤣..tido ke baring ke mmg sbelah kanan je..skrg ni dah 33w ank no 4 pun sama tak mkn masam nak yg manis2 je..pun tak makeup2..sama jugak tido baring sebelah kanan..dah 3 kali scan mmg doktor ckp baby girl..akak doakan awak mudah mudahan dpt bby girl yg ni😍

Klu dr pembawaan tu adalah sikit2,,klu sy berdsrkn pmknn ms 1st tri..klu asyik mkn daging..yg mknn laut tdk dpt trima mmg bb girl