sakit kepala belah kanan..

Saya sekarang hamil 13 mggu..dari ptg semalam sakit sngt kepala blh kanan..duk berdenyut je kepala..sampai nangis2 tahan sakit..mcmna nak bt ye? Nk makan ubat xblh..dh letak balm pn xok..picit kepala pn xok..??

2 Balas

migraine agknya.. sy klu migraine,sy telan 2biji panadol,tido dlm keadaan bgelap..tp ambil mse 3/4hari jugak bru hilang skit kpala..

Paracetamol is totally safe for preggy mum. Tp blh pg kk utk consultant.