Sakit Kepala Sebelah Kanan

Akhir2 ini saya kerap mengalami sakit kepala sebelah kanan, rasa sakit bukan sakit biasa seperti sakit kepala biasa, saya sedar masuk 24 minggu sakit kepala ni datang secara tiba2... Sehingga kan saya rasa tak tahan dan mula menangis, adakah ini biasa??? Hanya pembawakan semasa hamil????

3 Balas

wife sy pn sama.. kerap sakit.. tp xberkesempatan lagi nk ke klinik.. sebab katanya sakit tu kadang² saje datang.. mintak bantuan ibu² yg berpengalaman kongsi sikit apa perlu buat..

Saya kalu sakit kepala letak ais Batu sis dekat tengok n tempat yg sakit.. alhamdulillah..sakit kurang..mukin ambik Masa sikit untuk hilang full...

Sy nak masuk 24 weeks pon sakit kepala lg2 mlm. Letak minyak cap kapak jela

3y ago

letak minyak kapak tu boleh melegakan ke puan??