Hi mommies !

Saya sekarang dah 20week , perut saya kerap rasa letup-letup buih. Tu apa yer sebenarnya ? Baby menendang ke apa yer ? Saya start rasa macam tu masa 19week lagi. Sekarang makin kuat pulak rasa. First time pregnant, mohon pencerahan sikit huhuhu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Mungkin gerakan baby. Sy pun awal2 masih tak kenal gerakan anak. Confused dgn angin dlm perut. 🤭

Baby gerak sis. Sy first anak dulu mcm tu la letup2 macam bubble gitu kdg2 rasa geli kt perut.